Det är med sorg i hjärtat och tårar i ögonen som jag meddelar er att jag kommer att avsluta min verksamhet i Linuxpodden.

Visst låter det tragiskt? Så illa är det inte, men jag kommer att hoppa av Linuxpodden. Efter stort övervägande är det så det kommer att bli. Tyvärr har Linuxpodden dragit åt ett håll som jag inte riktigt vill gå. Det är inget fel på den riktningen men det innebär att podden blir mer avancerad än vad jag vill.

Jag har inget otalt med de andra medverkande i podden och vi kommer att skiljas som vänner, det innebär inte att vi kommer att sluta att vara vänner. Jag kommer gärna tillbaka och gästar någon gång och de andra är även välkomna att gästa i Vardagsteknik's Podd som jag kommer att fortsätta att satsa på. Det här beslutet gör även att jag kommer att satsa mer på Vardagsteknik. Jag kommer inte att sluta använda Linux och öppen källkod, bara för att jag för tillfället har en Chromebook som primära enhet så har jag alltid en pingvin i hjärtat.

Jag kommer att föra över alla rättigheter och ägande av domäner, sociala medier och telegram grupper till Daniel Schwitzky inom de kommande veckorna, men jag kommer att fortsätta att delta i diskussionerna.

Med det säger jag åter igen

Ajöss och tack för fisken!