Med detta inlägg börjar jag en ny artikekserie här på vardagsteknik. Vardagsprylar Den kommer att handla om allt det vi bär med oss, Här kommer jag att fokusera på det som finns i våra fickor och väskor, och framför allt, just våra väskor, fickor och annat vi har våra grejer i.

I dagens tekniska samhälle har vi lika mycket kablar och tillbehör som prylar. Dessa bär vi också med oss dagligen. Oftast har vi en väska och i denna väska har vi ett dedikerat fack för vårt kaos av kablar, adaptrar, minneskort och hörlurar. Men det finns ordning att finna.

Bagsmart din elektronikorganisatör

Jag vet inte vilken gång i ordningen jag fick ett totalt nervsammanbrott och gick bärsärk för att det enda jag fick ur facket i min väska var ett fågelbo av kablar, lurar och annat krimskrams som följde med av bara farten. I vilket fall som helst så var det den sista. Jag var fullt fokuserad och bestämd på att hitta en lösning på mitt kaos. Jag gjorde, vad jag gjort så många gånger förr, jag vände mig till Google och dess utomordentliga sökmotor på jakt efter något som kunde styra upp mitt problem.

Efter en snabb sökning hamnade jag till slut på tyska Amazon och produkten Bagsmart LAX Electronic Organizer. Bagsmart LAX är en trevlig liten organisatör. Efter mitt köp av Bagsmart får jag inte lägre vredesutbrott och går bärsärk.

bagsmast

Var sak på sin plats.

Bagsmart är en tredelad organisatör eller väska, med plats för kablar minneskort, powerbank och annat småkrafs.
Bagsmart är tillverkad av slitstark nylon och har dedikerade platser för kablar, Powerbank och minneskort eller dylikt. Man stänger organisatören genom att vika den i tre delar och låsa den med ett läderband i en metallknapp.

kabelorganisatör

Den "översta"av organisatören är dedikerad för dina kablar, tre till stycket. Här har du tre mindre fack sveda just före kablar. Dessa facken är så smart konstruerade att du inte behöver plocka ur kabeln för att du ska kunna använda den. I botten på varje kabelfack finns ett hål där du ska föra ut din kontakt och sedan fästa den under det gummi försedda resårbandet. Samma sak gör du med med den andra sidan av kabel, fäster den under bandet alltså. Nu kan du använda sina kablar utan att plocka ur dem. Kör och smidigt.

Powerbank

Den mittersta delen, och tillika botten på organisatören när det är stängd, är helt avsedd för en powerbank. I botten finns en öppning för att ansluta till powerbanken utan att behöva plocka ur dem och det gör att du kan använda din powerbanken lika smidigt som dina kablar. På toppen har du ett kardborre försett lock med en läder "flärp" att dra i för att öppna facket. Bredvid facket har du exakt likadana gummi försedda resårband som du har på kabel sidan, fast dessa är mindre och sitter så dukan ha en eller två pennor på plats där.

bagsmast-1

Trevlig dragkedja

Sista delen av organisatören är även det största och de minsta facken. Här har du ett stor dragkedja försett fack för diverse prylar. Facket är lika brett som hela organisatören och gott om utrymme. På deras fack har tre mindre fack i meshtyg där man kan förvara mindre saker, som minneskort eller USB-minnen.

Jag vet inte om jag någonsin tidigare i mitt liv har eller skulle benämna en dragkedja som tillfredsställande att öppna och stänga, men det är faktiskt så jag känner när jag öppnar och stänger facket här. Det är lätt, roligt och som sagt tillfredsställande att öppna och stänga detta facket. Idiotiskt, jag vet!

På det hela taget så är jag väldigt nöjd med min bagsmart och den är lätt att flytta mellan de olika väskorna jag använder. Att använda en organisatör/förvaring på detta sätt gör det väldigt snabbt och enkelt att byta mellan väskor, då jag vet att om jag har fått med mig min organisatör så har jag också fått med mig allt jag vill ha och behöver.

Vad har jag i min Bagsmart?

För att göra det förståeligt hur mycket en bagsmart rymmer tänkte jag lista vad jag har i min.

Kablar:

 • 1 USB-C till USB A
 • 1 USB-C till USB-C
 • 1 Micro-USB till USB-A
 • Powerbank - Linocell 20000mAh
 • Bläckpenna Cross
 • HP aktiv stylus
 • Google Pixel 3a hörlurar
 • Röde lav microfon
 • Oneplus Dash billaddare
 • Bordsställ för telefon och tablet
 • Microfiberduk
 • Google Pixel USB-C till USB-A Adapter
 • Sandisk microSD adapter och microSD kort i fodral
 • Två USB-minnen och ett sim-kortsverktyg på en lite nyckelring
 • Hörlursadapter för flygplan
 • OTG-kabel mcro-USB till USB-A coh OTG-kabel USB-C till USB-A

Allt detta får plats i min bagsmart utan några som helst problem och jag skulle få plats med mer, om jag vill.

Är du intresserad av att köpa en egen Bagsmart LAX Electronic Organizer Så kan du allt klicka på länken i den här meningen. Om du gör det så kommer du till Bagsmart på Amazon i Tyskland och ja, det är en Affiliatelänk. Det innebär att om du köper din Bagsmart genom den här länken så får vi en lite summa pengar från Amazon som tack för att hänvisade dig dit, och det bästa av allt, du betalar inte mer för det. Det är Amazon som står för det.

bagsmast2