Idag var det dags för inspelning av Androidpodden. Artfors har ju ett gediget intresse i Ubuntu Touch så vi kapade helt sonika avsnittet och gick loss med tankar, funderingar och en hel del åsikter. Med ett febrilt pillande på telefonen svajpar vi oss igenom appar, menyer och förråd. Att ha en kompis som också har en enhet med Ubuntu Touch är ingen lågoddsare direkt. Det är helt enkelt få förunnat.

Dagen går vidare med ett besök hos svägerskan. Det innebär en liten bilburen åktur. Då passar jag på att ladda hem uNav. En navigator som fungerade riktigt bra. Rösten var dock på engelska men ändå. Något som jag gillade med uNav är att den visar även hastigheten på mitt fordon. Ett stort plus.

Sedan var det det där med uppkopplingen i bilen. Den fungerar men bara medialjud. Således går det alldeles utmärkt att lyssna på en riktigt bra podd, typ Androidpodden. Jag är helt opartisk i mina åsikter när det gäller poddar.

Att sedan svara i telefon när den är kopplad via kapten Blåtand går också bra. Det är bara det att jag ingenting hör och jag är lika tyst som när chefen frågar om någon kan jobba över för personen i andra änden. Det går ICKE!

Vi närmar oss slutet på min resa med Ubuntu Touch. Bara två dagar kvar. I morgon är en annan dag. Vad den har i sköte är något som vi får veta i, just det, i morgon.