Vardagsteknik är en blogg om teknik som försöker skriva på ett sätt så att vem som helts ska kunna ta del av vårt innehåll.

Det spelar ingen roll om du är helt ny eller en avancerad användare. Vi finns här för alla som är intresserade.

Vi är ingen direkt nyhetssida, men en aoch annan nyhet kan slinka in. Här kommer det att finnas guider, tips, trix och personliga krönikor.

Vardagsteknik drivs helt ideellt och det som skriv är helt och hållet skribentens syn och åsikter som ventileras.

Podcast

Vardagsteknik driver även en podcast.

Vardagsteknik's Podd, en podcast om allt mellan himmel och jord inom teknivärlden.

Vi har även en systerpodcast.
Linuxpodden, En podcast om Linux och öppen källkod.

Donera

Tycker du att vi gör ett bra jobb och vill stödja oss, samt att hålla sidan reklamfri, så kan du donera en slant eller två.

Alla pengarna som kommer in genom donationer kommer att användas till drift, underhåll och för att driva bloggen framåt. Och framför allt, att hålla bloggen reklamfri.
Blir du intresserad av något program eller en produkt vi skriver om så klicka gärna på länken i inlägget. Vi har nämligen så kallat affiliatesammarbete med vissa företag. Det betyder att köper du produkten eller programmet genom vår länk så får vi en liten del av det du betalar, utan att det kostar dig något extra.

Eftersom det i inte finns någon som sponsrar oss med prylar så köpa allt in för privata -och donationspengar. Vid några få tillfällen har vi lånat prylar från tillverkare.

Alla bidrag mottages tacksamt via:

swish

Swish: 0700457639
Liberapay
Flattr
Paypal

Sammarbetspartners