I en av mina svagaste stunder tillät jag mig själv att göra ett byte med min son.Jag led av min kroniska tekniska rastlöshet som så många gånger förr har satt käppar i de elektroniska hjulen och var således ett lätt byte.
Vi bytte telefoner. Han fick min Huawei Mate 10 Pro och jag blev med en iPhone 7 Plus.
IPhone med sitt IOS är en fruktansvärt kompetent enhet. Allt fungerar med en nästan skrämmande precision. Uppkopplingen till bilen via blåtand är ett exempel som svajar i både tid och otid med min Huawei. Med iPhone är det som om bilen och telefonen är som gjorda för varandra. Stockapparna i IOS är fulländade. Podspelare, garageband, imovie och pages. Underbart trevliga appar att jobba med.
För min son är livet lite värre. Vissa appar fungerar sämre på Android. Kidsens "first app of choice" Snapchat kommer inte till sin rätt enligt den gängliga tonåringen.Det går en tid. En och en halv vecka för att vara något så där exakt. Jag frågar gossen hur det går med Android. Han är fruktansvärt ärlig. Att inte byta tillbaka vore en anledning för honom att ringa till BRIS.Sagt och gjort.
Nu sitter jag åter med min Mate 10 Pro och allt är som vanligt. Eller inte riktigt. Jag har blivit med Google assistent. En ljuvlig kvinnoröst svarar på mina frågor. Jag har inte provat detta fullt ut med räkna med att jag kommer att sätta henne på prov.Mvh Ade.

Huawei Mate 10 Pro