Eller ja, eller nej, eller ... Jag tar det från början. För att Vardagsteknik ska kunna bli så bra som vi vill att det ska vara så har vi nu startat vårt eget forum. Ett forum som du kan gå till för att få hjälp, svar eller diskutera ämne i bloggen eller våra poddar Androidpodden eller Linuxpodden.

Din hjälp.

Just nu så är vi mitt i uppstarten så det kan se lite skralt ut, men här kan du hjälpa till. Genom att du registrerar dig på forumet och ställa dina frågor, ger dina tips på förbättringar, ämnen och kategorier så kanse om ett tag så kan vi i alla fall vara god väg att bli Sveriges bästa teknikforum.

Det är ju så att vi här på Vardagsteknik vill veta vad du vill veta mer om så vi kan slå våra kloka, eller ja, det är väl en sanning med modifikation, huvuden ihop och leverera inlägg som du vill läsa.

Web, mobil och app

En av de bästa grejerna med vårt nya forum är att du kommer åt det vart du vill, det finns till och med en app till din telefon.

Webben

Vardagsteknik-s-Forum

Om vi börjar med det enklaste. Vårt forum når du alltid i från vardagstekniks sida. I navigationen finns en knapp "Forum" som leder dig dit, eller så skriver du bara in adressen https://forum.vardagsteknik.nu i adressfältet på din webbläsare. Använder du dig av Chrome eller Firefox på din Androidtelefon kan du även lägga till vårt form som en webbapp. Det är bara att klicka på "huset" med ett plustecken i så är det klart.

Appar

App-on-the-App-Store

När det kommer till appar så finns det till både Android och iPhone. Nu är det inte så att vi har en alldelse egen app, så börja inte med att söka efter Vardagsteknik på din appbutik.

Apps-on-Google-Play

Vår forumleverantör har däremot en app som är till för just deras forumtyp. Appen heter Discourse och finns på Appstore och på Google Play.

Vi ser fram emot er medverkan och hoppas ni vill vara med att hjälpa oss att någon gång bli Sveriges bästa teknikforum.